Despre noi

We are RED

RED School of Graphics and Design a luat fiinta la inceputul anului 2014, fiind astfel prima scoala online de grafica si design din Romania.

Nascuta din experienta si pasiunea fondatorilor, RED School of Graphics and Design este solutia ideala pentru cei mai pasionati dintre voi de a face pasi siguri spre o cariera in domeniul animatiei, graficii, DTP, vizualizarilor arhitecturale sau de obiect, efectelor vizuale sau jocurilor. Sub atenta noastra consiliere veti profita de toata experienta si cunostintele pe care vi le punem la dispozitie pentru a invata si a stapani tehnicile in grafica si design.

Echipa noastra este formata din profesionisti cu peste 10 ani experienta in domeniile sus-mentionate, oferindu-va astfel consiliere de inalta calitate si solutii rapide si eficiente pentru va atinge scopul profesional.

Pe langa o scoala de grafica la standarde internationale, ne dorim sa fim o rampa de lansare si o platforma de networking pentru cursantii nostri. Va punem in legatura, va propunem pentru job-uri si colaborari interesante si ne transformam intr-un nod de comunicatie si inspiratie.

La  RED School of Graphics and Design, misiunea noastra este sa:

•  te invatam sa iti folosesti constructiv creativitatea;

•  te formam astfel incat sa cresti profesional, sa te specializezi si sa te dezvolti ca artist sau designer in domeniul ales;

•  te instruim sa fii un bun SPECIALIST, nu un GENERALIST.

Suntem fondatorii seriei de evenimente RED Brains and Talents. Ne-am propus sa organizam evenimente si wokshop-uri la care invitam nume importante din industria grafica internationala. In Mai 2015 i-am adus pentru prima data in Romania pe Lead Character Designer-ul de la Marvel, Josh Herman, si pe Devon Fay, Senior Environment Artistul no.1 al Infinity Ward, cei care au in portofoliu jocuri ca Ghosts si Call of Duty. Si acesta este doar inceputul!

Te invitam in comunitatea noastra si iti garantam ca vei deveni nu doar un artist stapan pe cunostintele tale, ci si un profesionist in domeniul graficii!

Our goal is to teach you to

RENDER your future in GRAPHICS: 100%

Certificări și Acreditări

Scoala noastra a obtinut certificarea ISO 9001 privind sistemul de management al calitatii.

Toate cursurile noastre sunt acreditate de catre European Training Accreditation Body –E.T.A.B, organism independent de acreditare pentru programe de formare profesionala. Fiecare cursant RED School, primeste la promovarea cursului o diploma acreditata E.T.A.B. si o diploma de participare din partea RED School.

Parteneri

Evermotion.org

Austris Cingulis - Viscorbel.com

Social

0
Send a Message
Ne pare rau! Nu suntem online momentan. Lasa-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat
Intrebari? Suntem aici. Trimite-ne un mesaj!
Your name
* Email
We're online!