Inscriere la cursuri

Inscriere la cursuri si link-uri de acces

Faptul ca te afli aici inseamna ca te-ai hotarat sa te inscrii la cel putin unul din cursurile noastre, lucru pentru care iti multumim! 

Mai jos ai toate detaliile legate de inscriere si modul de desfasurare al cursurilor, iar daca nu gasesti o anumita informatie, scrie-ne la office@redschool.ro.

Cum ma inscriu?

Selectand un curs din sectiunea “Cursuri online” si apasand butonul “Inscrie-te la curs” din pagina cursului pe care l-ai selectat sau accesand pagina unui curs din Lista cursurilor din sectiunea “Inscrie-te la curs/Lista cursuri”. Completezi datele personale, alegi metoda de plata si esti inscris!

Cand platesc?

Plata se poate efectua  integral pana la inceperea cursului sau, 50% pana la inceperea cursului si 50% inainte de a 3-a sedinta de curs. Doar dupa efectuarea platii(integrale sau partiale) vei primi prin e-mail codurile de acces in platforma online de curs.

Cum platesc?

Poti plati fie cu ajutorul cardului, prin aplicatia Mobil Pay inclusa in site-ul nostru fie prin transfer bancar. Pentru plata prin transfer bancar datele RED School le regasesti in sectiunea Contact. Pentru a efectua plata pe persoana juridica, te rog sa ne contactezi prin e-mail la office@redschool.ro.

Care este calendarul de incepere a cursurilor?

Orice curs incepe la maxim 1 luna de la data inscrierii primului cursant din acea grupa. Datele de incepere a cursurilor depind de formarea unei grupe sau de disponibilitatea trainerului. Numarul minim necesar de cursanti pentru un curs variaza in functie de specificul acestuia. In medie, cursurile incep in termen de 2 saptamani de la inscrierea primului cursant. Informatii legate de datele exacte de incepere a cursurilor vor fi comunicate prin email dupa inscriere.

Cat dureaza o sedinta de curs?

Sedintele de curs dureaza in medie 3 ore si se desfasoara de 2-3-4 ori pe saptamana. Programul exact al sedintelor de curs va fi stabilit de comun acord cu trainerul, la prima sedinta de curs. In functie de nevoile grupei, cursurile pot avea  loc in timpul zilei sau dupa ora 18:00. Se pot programa sedinte de curs si in weekend.

Cum se desfasoara cursurile?

Cursurile se desfasoara printr-o platforma de curs online. Prin intermediul acesteia vei putea vizualiza monitorul trainerului si il vei auzi. Cursurile se desfasoara in timp real si sunt interactive. Trainerul poate avea acces la PC-ul tau pentru a putea vedea ce ai lucrat si a face corecturi. Veti primi teme si proiecte de realizat intre sedintele de curs si veti primi feedback permanent cu privire la progresele facute.

Ce trebuie sa pregatesc/sa am instalat pe PC-ul propriu?

Trebuie sa ai webcam si sa ai instalate softurile in care vei lucra la curs, iar pentru anumite cursuri trebuie sa ai si tableta grafica( acestea apar mentionate in pagina fiecarui curs). Daca este necesar, vei primi prin e-mail detalii suplimentare cu o saptamana inainte de inceperea cursului.

Ce primesc la sfarsitul cursului?

  • diploma din partea RED School
  • diploma din partea European Training Accreditation Body
  • dreptul de a achizitiona produse Evermotion la preturi promotionale, reduceri de 30-50%
  • o luna abonament gratuit la 3D Help Desk STANDARD pentru cursurile de grafica 3D

 

 Spor la invatat si start la creativitate!

0
Send a Message
Ne pare rau! Nu suntem online momentan. Lasa-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat
Intrebari? Suntem aici. Trimite-ne un mesaj!
Your name
* Email
We're online!